Rotgrønnsaker med chevre og pinjekjerner

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Rotgrønnsaker med chevre og pinjekjerner

Grønnsaker med chevre, honning og pinjekjerner - en perfekt smakskombinasjon av søtt, salt og sprøtt! Denne oppskriften bare MÅ du prøve, og du kommer til å skjønne hvorfor. Perfekt til kjøtt, fugl eller fisk, eller som et kjøttfritt måltid. Vel bekomme!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pose 
pinjekjerner (ca. 60g)
2 
ss
 olivenolje
100 
gr 
chevre (hvit geitost)
2 
ss
 honning
1 
ss
 hakket timian
 salt og pepper

Slik gjør du

  1. Ha rotgrønnsakene og pinjekjernene i en ildfast form. Tilsett salt, pepper og olivenolje. 
  2. Sett inn i ovnen på 200°C, og stek i ca. 15 minutter. 
  3. Ta ut formen og smuldre over chevre, timian og honning. Sett inn i ovnen igjen og stek i ca. 10 minutter til.
  4. Server med kjøtt, kylling eller fisk, eller nyt som en vegetarrett. Håper det smaker!

Serveringstips

Denne oppskriften er like god med fetaost!