Del
Del denne oppskriften

Rotstappe med kjøttpølser

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Lag en kjempegod rotstappe i en fei! Ingen skrelling eller kutting, og samtidig ikke noe matavfall! Kok opp en pose med Våre Utvalgte rotgrønnsaker, stapp og smak til - og server til stekte kjøttpølser. 
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i en kjele. Ha oppi rotgrønnsakene og la de koke i 10 minutter. 
  2. Skjær kjøttpølsene i to på langs og skjær noen snitt i skinnet. Stek pølsene noen minutter på hver side. 
  3. Hell av kokevannet til rotgrønnsakene og mos med en stapper eller stavmikser. Smak til med en klatt smør, salt og pepper. 
  4. Server rotstappen med kjøttpølser, ketchup og sennep. 
Serveringstips

Server rotstappe og kjøttpølser i lefse. Og hva med å prøve rød pesto i stedet for ketchup?

Del
Del denne oppskriften