Del
Del denne oppskriften

Sandwich med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Har du prøvd fiskepinne-sandwich? Det er kjempegodt og en super måte å spise mer fisk på. Fyll med frisk salat og topp med en urtedressing - hva med å prøve dette til lunsj eller kveldsmat?
'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

  2. Bland sammen urter og lettrømme. Smak til med salt og pepper. 

  3. Skjær opp rundstykker/baguetter og fyll med salat, agurkskiver, urtedressing og fiskepinner. Håper det smaker!

Næringsverdi

  kcal fett [Recipes.SatFat] sukker salt
[Recipes.InfoPerServing] 391.1 13.1 1.3 3.5 1.9
[Recipes.DailyValues] 20% 19% 7% 4% 32%
[Recipes.AdditionalNutritionalInfoFirst]
[Recipes.AdditionalNutritionalInfoSecond]
Del
Del denne oppskriften