Sandwich med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Har du prøvd fiskepinne-sandwich? Det er kjempegodt og en super måte å spise mer fisk på. Fyll med frisk salat og topp med en urtedressing - hva med å prøve dette til lunsj eller kveldsmat?
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
baguetter eller rundstykker
1/2  
boks
 
lettrømme
1 
ts
 
basilikum, hakket
1 
ts
 
persille, hakket
1 
pakke
 
blandet salat
1/2 
stk
 
agurk

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir, og stek i 10-13 minutter. Husk at steketid kan variere fra ovn til ovn, sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

  2. Bland sammen urter og lettrømme. Smak til med salt og pepper. 

  3. Skjær opp rundstykker/baguetter og fyll med salat, agurkskiver, urtedressing og fiskepinner. Håper det smaker!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften