Sandwich med fiskepinner og coleslaw

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
Sandwich med fiskepinner er perfekt kveldsmat eller trening og kveldsaktiviteter. Her har vi oppskrift på en variant med coleslaw, enten om du bruker rester du har fra før eller lager fersk. Det er skikkelig digg med bare salat, tomat og agurk også. Bruk det du finner i kjøleskapet! 
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
stk
 
30 Fiskpinnar Originalet
50 
gr
 
hodekål
1 
stk
 
gulrot
1 
ss
 
majones
1 
ss
 
lettrømme
noen dråper sitronsaft
salt og pepper
2 
stk
 
brødskiver / 1 rundstykke
noen salatblader

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. I mellomtiden river du gulrot og hodekål på et rivjern og har i en bolle. Bland inn lettrømme og majones, og smak til med noen dråper sitronsaft og litt salt og pepper. 

  3. Rist brødet i en brødrister og ha på salatblader og coleslaw. Topp med fiskepinner og legg den andre brødskiven på toppen. 

Serveringstips

I stedet for å lage en liten porsjon med coleslaw til sandwichen, kan du lage en større og ha nok til middag også. Se for eksempel oppskriften på frøbakt fisk med coleslaw.

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften