Sandwich med fiskepinner og coleslaw

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
Sandwich med fiskepinner og coleslaw

Sandwich med fiskepinner er perfekt kveldsmat eller trening og kveldsaktiviteter. Her har vi oppskrift på en variant med coleslaw, men det er skikkelig digg med bare salat, tomat og agurk også. Bruk det du finner i kjøeskapet! Eller - hva med å lage en ekstra stor porsjon coleslaw, så har du til morgendagens middag også?
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
1
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

4 
stk 
30 Fiskpinnar Originalet
50 
gr 
hodekål
1 
stk 
gulrot
1 
ss 
majones
1 
ss 
lettrømme
noen dråper sitronsaft
salt og pepper
2 
stk 
brødskiver / 1 rundstykke
noen salatblader

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. I mellomtiden river du gulrot og hodekål på et rivjern og har i en bolle. Bland inn lettrømme og majones, og smak til med noen dråper sitronsaft og litt salt og pepper. 

  3. Rist brødet i en brødrister og ha på salatblader og coleslaw. Topp med fiskepinner og legg den andre brødskiven på toppen. 

Serveringstips

Lag en større porsjon coleslaw og ha klart til middag dagen etter, for eksempel i stedet for ertepure til fish & chips