Del
Del denne oppskriften

Sommerwrap med Crispy Fish Rolls

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Synes du det kan være litt kjedelig med fisk til middag? Det trenger det ikke å være! Kjøp ferdig panert fisk og noen lefser, og fyll med smaker av sommer - som mango, jordbær og vannmelon. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag som både er en fryd for øyet, og for smaksløkene. Dette passer også like godt til både lunsj og kveldsmat! Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring.

'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Fish & Crisp Rolls
    Fish  Crisp Gourmetfileer
  • 4 stk små wraps
  • 1/2 stk mango
  • 1/2 stk liten vannmelon
  • 300 gr jordbær
  • 1 pakke blandet salat
  • 1 stk lime
  • Mynteblader

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 

  2. Kutt opp jordbær, vannmelon og mango. Hvis du vil gjøre noe litt ekstra kan du finstrimle mangoen, men dette er selvfølgelig ikke nødvendig. 

  3. Fordel salat og frukten på lefsene og topp med den stekte fisken og mynteblader. Skvis over litt limesaft og nyt! 

Serveringstips

Lag en deilig myntedressing til! Rør sammen lettrømme eller kesam, litt limesaft, salt, pepper og hakket mynte. Mmmm!

Del
Del denne oppskriften