Del
Del denne oppskriften

Stekt brokkoli og blomkål med creme fraiche og urter

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Den beste måten å få sprø grønnsaker på er faktisk å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og rør jevnlig. Topp med urter og krydder, og gjerne litt creme fraiche, det blir fantastisk godt. Verre enn det er det ikke - det er superenkelt å steke fryste grønnsaker! 
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek brokkoli og blomkål under stadig omrøring i ca. 6-7 minutter (til grønnsakene begynner å få en gyllen farge). 

  3. Tilsett hakket chili, hvitløk og sjalottløk mot slutten av steketiden. Ha i creme fraiche og stek videre til alt er blandet godt sammen. 

  4. Skvis over sitronsaft og topp med masse urter. Vi foreslår basilikum og persille, men her bruker du det du har. Håper det smaker!

Serveringstips

Perfekt tilbehør til grillmaten! Mens fisken eller kjøttet godgjør seg på grillen smeller du sammen dette tilbehøret på få minutter!

Del
Del denne oppskriften