Del
Del denne oppskriften

Stor purrepai med ostegratinerte - fiskepinner

Ingredienser

  • 8 skiver gulrøtter
  • 6 Fiskepinner
    30 Fiskpinnar Originalet
  • 2 skiver Purre (Skiver tynt)
  • 1 skiver squash
  • 2 stk poteter
  • 15 ml

Slik gjør du

  1. Kok fiskepinner (som per emballasjeinstruksjon)
  2. Smør en ildfast tallerken ca 18 x 28cm 
  3. I en tung basert stekepanne varme opp oljen til varme. Tilsett purre og gulrøtter og kok i ca 5 minutter til de er møre deretter steke med de Squash og potet. Kok i ytterligere 3-5 minutter.
  4. Sesongen godt. Skjær hver fisk finger i to og kaste forsiktig inn i vegetabilsk blandingen deretter satt inn i fatet
  5. Strø over ost og stek i en forvarmet ovn 190C / 170C / Gass fem eller koker under en forvarmet moderat grill i ca 5-10 minutter til de er gyllenbrune
Del
Del denne oppskriften
Se våre vilkår og betingelser