Verdens beste fisketaco!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Verdens beste fisketaco!

Fisketaco med sprø fisk og en nydelig mangosalsa

Vi kan kanskje ikke garantere at alle synes at dette er verden beste fisketaco, men det synes i alle fall vi! Sprø fisk, mango, avokado, fetaost... mmm! 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Fish  Crisp Gourmetfileer
8 
stk 
tortillalefser
1½ - 2 
dl 
crème fraiche
Salsa:
1 
stk 
mango
2 
stk 
avokado
1 
pakke 
fetaost
2 
stk 
sjalottløk
2 
stk 
lime
1 
ss 
Koriander

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i 18-20 minutter. Vend gjerne fisken en gang i løpet av steketiden. 

  2. Kutt mango, avokado og fetaost i terninger og finhakk sjalottløk. Ha over i en bolle og rør inn hakket chili og koriander. Skvis over saften fra en lime. 

  3. Varm tortillalefsene og fyll med mangosalsa. 

  4. Del hver fiskefilet i fire biter og legg to biter i hver lefse. Topp med en dæsj crème fraiche og en limebåt. Håper det smaker!

Serveringstips

DU kan enkelt bytte ut ingreidensene i tacoen med dine favoritter!