Verdens beste fisketaco!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Fisketaco med sprø fisk og en nydelig mangosalsa

Vi kan kanskje ikke garantere at alle synes at dette er verden beste fisketaco, men det synes i alle fall vi! Sprø fisk, mango, avokado, fetaost... mmm! 

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Fish Crisp Gourmetfileer
8 
stk
 
tortillalefser
1½ - 2 
dl
 
crème fraiche
- Salsa:
1 
stk
 
mango
2 
stk
 
avokado
1 
pakke
 
fetaost
2 
stk
 
sjalottløk
2 
stk
 
lime
1 
ss
 
chili, hakket
1 
ss
 
koriander, hakket

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader, varmluft. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir, og stek i 18-20 minutter. Vend gjerne fisken en gang i løpet av steketiden. 

  2. Kutt mango, avokado og fetaost i terninger og finhakk sjalottløk. Ha over i en bolle og rør inn hakket chili og koriander. Skvis over saften fra en lime. 

  3. Varm tortillalefsene og fyll med mangosalsa. 

  4. Del hver fiskefilet i fire biter og legg to biter i hver lefse. Topp med en dæsj crème fraiche og en limebåt. Håper det smaker!

Serveringstips

Du kan enkelt bytte ut ingreidensene i tacoen med dine favoritter!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften