Del
Del denne oppskriften

Wrap med fish rolls og mango

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Et lettlaget og kjempegodt fiskemåltid! Og ikke minst - se på de lekre fargene. Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert å spise mer fisk! Vi i Findus hjelper deg på veien med sprø og saftige Fish & Crisp rolls. Bruk det du har av grønnsaker, men mango, fetaost, salat og rødkål er en superdigg kombo!
'
Tilberedelsestid
2
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

  • 1 pakke Fish & Crisp Rolls
    Fish  Crisp Gourmetfileer
  • 1 stk avokado
  • 2 ss lett creme fraiche
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 stk lime
  • salt og pepper
  • 1 pakke Crispy salat
  • 1 stk mango
  • 1/4 stk rødkål
  • 100 gr fetaost
  • 1 pakke små wraps

Slik gjør du

  1. Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 

  2. Mos avokado i en liten skål og rør inn creme fraiche, saften fra 1/2 lime og hakket hvitløk. Smak til med salt og pepper. 

  3. Kutt mango i små biter og finsnitt rødkål.

  4. Fyll lefsene med grønnsakene og den sprø fisken. Topp med avokadorøre og fetaost, og nyt!

Serveringstips

For en ekstra digg avokadorøre - bland inn puré av søte og gode Findus-erter. Kok eller stek 100 g erter og mos sammen med avokadoen. Ekstra smak og ekstra næringsstoffer på et blunk! 

Har du ikke rødkål kan du bruke rødløk!

Del
Del denne oppskriften