Wrap med fiskepinner

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Wrap med fiskepinner

Fiskepinner er barnas favoritt, og med denne enkle oppskriften kan det fort bli hele familiens favoritt! Renskårne fiskefileter dekket med vår unike og ekstra sprø kavring, i wrap med de grønnsakene familien din liker best. Topp med en frisk rømmedressing og nyt!

Se her for mer inspirasjon til enkle fiskeretter!

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
wraps
1 
pose 
blandet salat
1 
stk 
mango
1 
stk 
avokado
1 
stk 
rødløk
1/2 
boks 
lettrømme
urter
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225°C, varmluft.Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden. 

  2. I mellomtiden skjærer du mango og avokado i biter og rødløk i skiver. 

  3. Rør sammen urter (f.eks. timian og persille) og lettrømme, og smak til med litt salt og pepper. 

  4. Fyll hver wrap med salat og grønnsaker, del fiskepinnene i to og legg på toppen. Ha på litt rømmedressing og rull sammen. Håper det smaker!

Serveringstips

Syltet rødløk løfter denne retten til nye høyder! Skjør to rødløk i skiver og ha over på et tykt glass (f.eks. et Norgesglass). Kok opp én del eddik, to deler sukker, tre deler vann og noen biter ingefær. Hell laken over på glasset og avkjøl på benken. Løken blir best hvis den får stå over natten, men er god allerede etter en times tid. Oppbevar glasset i kjøleskapet, løken holder seg i flere uker.