Del
Del denne oppskriften

Wrap med sprø fisk og salat

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Synes du det er vanskelig å spise fisk til middag ofte nok? Det trenger hverken være tidkrevende eller komplisert. Kjøp ferdig panert fisk og wraps, og bruk det du har av salatgrønnsaker. Vips - så har du en sunn og digg fiskemiddag som passer til hverdags. Dette passer også like godt til både lunsj og kveldsmat! Du kan lese om hvorfor (og hvor ofte) du bør spise fisk under Ernæring.

'
Tilberedelsestid
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek fisken på et stekebrett med bakepapir, midt i ovnen, på 225°C i 15-17 minutter. 

  2. Kutt opp grønnsakene. Her bruker du det du har i kjøleskapet

  3. Fordel salat og grønnsaker på hver wrap og topp med den stekte fisken. Skvis over litt limesaft og det er det - håper det smaker!

Serveringstips

Hvis du vil ha en lett dressing i wrapen kan du røre sammen lettrømme eller kesam, litt limesaft, salt, pepper og friske eller tørkede urter (f.eks. oregano eller timian). Eller hva med å lage en deilig ertepesto til?

Del
Del denne oppskriften