Del
Del dette produktet

Chippy Chips

{9BA7B943-14AD-4124-9154-0B982B333061}

KJØP NÅ

Hvorfor Chippy Chips? Chippy er navnet på fish and chips-restaurantene i Storbritannia. Den første fish and chips-restauranten åpnet på 1860-tallet. Den består av panert og stekt fisk. 

  • Britene spiser omtrent 382 millioner porsjoner med fish and chips hvert år
  • Fish and chips var viktig under andre verdenskrig. Under landgangen på D-dagen kunne soldatene identifisere hverandre med å rope "fish". Hvis svaret var "chips" så visste de at det var en medsoldat
  • Verdens største porsjon med fish and chips ble laget i London i 2012. Den veide 47 kilo.

 

Slik tilbereder du

1. Forvarm ovnen til 225ºC varmluft.

2. Fordel potetene jevnt utover på en stekeplate.

3. Sett platen midt i ovnen og stek i 6-8 minutter. Vend potetene under steking.



Slik skal produktet lagres

I dypfryser (-18ºC eller kaldere), se datomerking. Bør alltid oppbevares fryst. Bør ikke fryses etter opptining.


Ingredienser

Potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker.


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen.
Allergener er uthevet i fet skrift.



Annet

Næringsverdi per 100g

NÆRINGSINNHOLD

PER 100 G

Energi

810 kJ / 193 kcal

Fett

5 g

hvorav mettet fett

0,4 g

Karbohydrater

32 g

hvorav sukkerarter

0,6 g

Fiber

3 g

Protein

3,5 g

Salt

0,20 g*

*Kun fra naturlige kilder av natrium

Anmeldelser

Hva våre kunder mener
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
 
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*