Del
Del dette produktet

Familiens Fiskegrateng

{C019BF1E-EB76-42C4-949D-5D6DBFEE7F89}
Fiskgratang Dill

Ekstra stor fiskegrateng laget etter tradisjonell norsk oppskrift med fiskefilet, makaroni og en nydelig muskatkrydret saus.

Slik tilbereder du

I VARMLUFTSOVN 200ºC
1. Fra dypfryst, stek fiskegratengen på rist midt i varmluftsovn ved 200ºC i 45 minutter.
2. Ta gratengen ut av ovnen og la den stå og hvile i 5 minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

I STEKEOVN 225ºC
1. Fra dypfryst, stek fiskegratengen på rist midt i stekeovnen ved 225ºC i 60 minutter.
2. Ta gratengen ut av ovnen og la den stå og hvile 5 minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.


Ingredienser

Alaska pollock (Theragra chalcogramma) 24 %, skummet melk, vann, makaroni (durumhvete, vann) 14 %, egg, rapsolje, kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), risstivelse, salt, gulrot, løkpulver, krydder (bl a muskat), druesukker, krydderekstrakt.
Saltinnhold: 0,8 %.

*Fisken er fanget i det nordøstlige Stillehavet.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

MSC-merket.

Næringsverdi per 100g

Energi 620kJ/150kcal
Fett 6 g
hvorav mettet fett 0.6 g
Karbohydrater 15 g
hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber 1 g
Protein 9 g
Salt 0.3 g