Del
Del dette produktet

Fiskekaker med blomkål- og pastinakkmos

{08D02E9F-7942-4555-B992-AB2FA7657DF4}
30 Fiskpinnar Originalet

KJØP NÅ

Matlyst logo

Når alle får noe de liker og du får god samvittighet! Findus fiskekaker er laget med 65 % fisk (torsk, sei og kvitlaks) og 26 % grønnsaker ispedd litt fløte, potetmel og krydder. Grønnsakene er most inn slik at kakene er jevne i konsistensen og har en mild smak. God middag!

Fisk er proppfull av proteiner! Å spise fisk minst 3 ganger i uken er gunstig både for barn og voksne 

 

Slik tilbereder du

OVN 225°C 
(VARMLUFTSOVN 200°C)

Stek kakene på bakepapir midt i ovnen i 20-25 minutter. Vend kakene halvveis. Steketid varierer fra ovn til ovn, så sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

MICRO 750 w 
Ta fiskekakene ut av plastformen før de blir tilberedt. Varm en fiskekake i mikroen i ca. 2 min og du har et supert mellommåltid.
 


Ingredienser

Fisk *65%, grønnsaker 26% (hvorav blomkål 9%, pastinakk 7% , søtpotet,purre,løk), rapsolje, stivelse, fløtepulver, salt, soyaprotein, krydder og krydderekstrakt (bl.a. paprika, muskat, hvitløk,løk), rismel, druesukker, aroma og lecitin(fra rapsolje).

*Fisket i Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen og Bjørnøya.

 Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.


Annet

MSC-sertifisert fisk

Næringsverdi per 100g

Energi 465kJ/111kcal
Fett 3.9 g
hvorav mettet fett 0.5 g
Karbohydrat 5.6 g
hvorav sukkerarter 1.2 g
Fiber 1.1 g
Protein 13 g
Salt 0.96 g