Del
Del dette produktet

Fiskekaker med gulrot- og søtpotetmos

{E3CE5E34-32C8-4013-9F72-B471815B317A}
Matlyst logo

Når alle får noe de liker og du får god samvittighet! Findus fiskekaker er laget med 65 % fisk (torsk, sei og kvitlaks) og 26 % grønnsaker ispedd litt fløte, potetmel og krydder. Grønnsakene er most inn slik at kakene er jevne i konsistensen og har en mild smak. God middag!

Fisk er proppfull av proteiner! Å spise fisk minst 3 ganger i uken er gunstig både for barn og voksne 

 

Slik tilbereder du

OVN 225°C 
(VARMLUFTSOVN 200°C)

Stek kakene på bakepapir midt i ovnen i 20-25 minutter. Vend kakene halvveis. Steketid varierer fra ovn til ovn, så sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

MICRO 750 w 
Ta fiskekakene ut av plastformen før de blir tilberedt. Varm en fiskekake i mikroen i ca. 2 min og du har et supert mellommåltid.
 


Ingredienser

Fisk 65%*, grønnsaker 26 % (hvorav søtpotet 11 %, gulrot 10 % purre, løk), rapsolje, stivelse, fløtepulver, salt, soyaprotein, krydder og krydderekstrakt (bl.a. paprika, muskat, hvitløk), rismel, druesukker, aroma og lecitin (fra rapsfrø).

*Fisket i Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen og Bjørnøya. Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, kan det forekomme noen bein.



Annet

MSC-sertifisert fisk

Næringsverdi per 100g

Energi 465kJ/111kcal
Fett 3.9 g
hvorav mettet fett 0.5 g
Karbohydrat 5.6 g
hvorav sukkerarter 1.2 g
Fiber 1.1 g
Protein 13 g
Salt 0.96 g