Del
Del dette produktet

Glutenfrie fiskepinner

{6FA8370C-BE39-4B09-8E7A-E91AC070554D}
findus fisketirsdag

Endelig lanserer Findus en glutenfri variant av den populære fiskepinnen. De er sprø og gode og kommer garantert til å falle i smak hos barna!

Slik tilbereder du

OVN

Varm ovnen til 225°C. Legg fiskepinnene på en stekeplate med bakepapir. Stek i 12-15 minutter. Vend halveis steketiden. Tiden kan variere fra ovn til ovn. Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.

STEKEPANNE

Stek fiskepinnene i ca 12-15 minutter på middels til sterk varme. Vend flere ganger. Bruk en non stick-panne så trenger du ikke å bruke smør eller olje i pannen. Sjekk at maten er gjennomvarm før servering.



Ingredienser

Renskårne fileter av Alaska pollock* 65 % (Theragra chalcogramma), rismel, kikertsmel, rapsolje, potetstivelse, maisstivelse, salt, potetflak, ertefiber og ertestivelse.

* Fisket i det nordlige Stillehavet.



Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen.
Allergener er uthevet i fet skrift.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein.

Nøkkelhullsmerket

Næringsverdi per 100g

Energi 853kJ/204kcal
Fett 9.1 g
hvorav mettet fett 0.8 g
Karbohydrat 17 g
hvorav sukkerarter 0.5 g
Fiber 0.8 g
Protein 13 g
Salt 0.96 g

Anmeldelser

Hva våre kunder mener
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
 
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*