Del

God Gammeldags Fiskegrateng

{721F4D7F-E15B-4B6A-B4C9-6E886A51BBF8}
God gammeldags fiskegrateng

Norges største fiskeprodukt ”God Gammeldags Fiskegrateng" har nå fått en ny form som gjør at vi kutter ned hele 10 minutter på steketiden. Da er en deilig fiskemiddag klar på 35 minutter!

Nå finner du nettopp disse norske klassiske rettene i frysedisken, etter God Gammeldags oppskrift - slik mor eller bestemor lagde dem. Så enkelt er det å gjøre hverdagsmiddager til gylne øyeblikk som aldri blir glemt.

Slik tilbereder du

I STEKEOVN 235ºC
Fra dypfryst stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.
 


Ingredienser

Torskefilet* (Gadus morhua) 30 %, skummet melk, vann, egg, makaroni 9 % (durumhvete og vann), rapsolje, kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), stivelse, salt, druesukker, gulrot- og løkpulver, krydder (bl. a. muskat) og pepperekstrakt.
*Fisket i Nordøst Atlanteren



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

MSC-merket fisk

Nå med mindre salt

Næringsverdi per 100g

Energi 560kJ/130kcal
Fett 5 g
hvorav mettet fett 0.4 g
Karbohydrater 13 g
hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber <1 g
Protein 9 g
Salt 0.7 g