Del
Del dette produktet

God Gammeldags Fiskegrateng

{721F4D7F-E15B-4B6A-B4C9-6E886A51BBF8}

Norges største fiskeprodukt ”God Gammeldags Fiskegrateng" har nå fått en ny form som forkorter steketiden med 10 minutter! Da er en deilig fiskemiddag klar på 35 minutter, mens du kan gjøre andre ting – hjelp barna med leksene, lese nyhetene, dekke bordet, eller lage deilig tilbehør. 

Klassiske norske retter kan du finne i frysedisken, etter God Gammeldags oppskrift – slik mor eller bestemor lagde dem. Så enkelt er det å gjøre hverdagsmiddager til gylne øyeblikk som aldri blir glemt. 

Tips: Tilbehør til fiskegrateng

Server med klassisk tilbehør som kokte poteter, gulrotsalat og eggesmør. 
Gulrotsalat: Skrell og riv et par–tre gulrøtter, press over sitronsaft og litt olivenolje, smak til med salt og pepper. 
Eggesmør: Hardkok 2 egg (ca. 8 minutter). Avkjøl, skrell og grovhakk de. Smelt 50–100 g smør, og bland inn eggene. Helles over fiskegratengen og potetene.  

Slik tilbereder du

I STEKEOVN 235ºC
Fra dypfryst stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.
 


Ingredienser

Torskefilet* (Gadus morhua) 30 %, skummet melk, vann, egg, makaroni 9 % (durumhvete og vann), rapsolje, kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), stivelse, salt, druesukker, gulrot- og løkpulver, krydder (bl. a. muskat) og pepperekstrakt.
*Fisket i Nordøst Atlanteren



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

MSC-merket fisk

Nå med mindre salt

Næringsverdi per 100g

Energi 560kJ/130kcal
Fett 5 g
hvorav mettet fett 0.4 g
Karbohydrater 13 g
hvorav sukkerarter 2 g
Kostfiber <1 g
Protein 9 g
Salt 0.7 g