Del
Del dette produktet

God Gammeldags Fiskegrateng med smårettbacon

{5A29452F-950D-4CCA-8957-2AE85CB95807}

Norges største fiskeprodukt ”God Gammeldags Fiskegrateng” har fått kortere steketid. En ny form gjør at du kutter steketiden med hele 10 minutter. Da har du et smakfullt måltid på 35 minutter!

Vi har tatt vare på oppskriftene, slik at du kan servere smakfulle middager slik du husker dem - bare mye raskere.

God Gammeldags Fiskegrateng er basert på tradisjonell norsk oppskrift med fisk, makaroni, smårettbacon, gulrøtter, purreløk, Jarlsbergost og muskatkrydret saus.

Slik tilbereder du

I STEKEOVN 235ºC
Fra dypfryst stek fiskegratengen på rist midt i ovnen ved 235°C (i varmluftsovn 225°C) i 35-40 minutter. La gratengen hvile noen minutter før servering.
Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.


Ingredienser

Alaska Pollock* 30 % (Theragra chalcogramma), vann, egg, skummetmelkepulver, makaroni 7 % (durumhvete og vann), rapsolje, smårettbacon 4,5 % (svinekjøtt 90 %, vann, potetmel, salt og antioksidant (ekstrakt av rosmarin)), kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), purre 2 %, gulrot 2 %, Jarlsbergost 2 %, risstivelse, salt, grønnsaksbuljong [salt, potetstivelse, grønnsakspulver (gulrot, løk, pastinakk), aroma, solsikkeolje grønnsaksekstrakt og krydder (bl.a. gurkemeie og muskat)]. *Fisken er fanget i Stillehavet.


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

MSC-merket fisk

Næringsverdi per 100g

Energi 580kJ/140kcal
Fett 7 g
hvorav mettet fett 1.3 g
Karbohydrater 9 g
hvorav sukkerarter 0.3 g
Kostfiber 0.5 g
Protein 9.5 g
Salt 0.9 g