Del
Del dette produktet

God Gammeldags Fiskesuppe med torsk og laks

{68AAC85D-C8C6-4E39-A2EA-BC68927249DF}

Fiskesuppe med torsk og laks. En delikat og hurtig middagsrett. Tradisjonell norsk oppskrift med store fiskebiter.

Slik tilbereder du

KJELE
1. Kok opp 2 dl melk. 
2. Tilsett innholdet i posen.
3. Rør forsiktig i suppen under oppkoking i 2-3 min.

Tips: For mer kremet suppe erstatt 1 dl melk med 1 dl fløte.

 



Ingredienser

Vann, torsk* 10 % (Gadus morhua), laks** 8 % (Salmo salar), pastinakk 7,8 %, løk 6,9 %, gulrot 4,4 %, fløte, selleri 4,4 %, skummetmelkepulver, potet, gressløk, smør, maisstivelse, fiskebuljong (fiskepulver, salt, maisstivelse, løkpulver, solsikkeolje, laurbær, pepper, svoveldioksid), salt, sitronkonsentrat, sukker og hvitpepper.


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

MSC-merket fisk

Næringsverdi per 100g

Energi 350kJ/100kcal
Fett 4.5 g
hvorav mettet fett 2.3 g
Karbohydrater 5.5 g
hvorav sukkerarter 3.5 g
Fiber 1 g
Protein 5 g
Salt 0.8 g