Del
Del dette produktet

Kapteinens Fylte rødspette med reke- og champignonsaus

{F9A1DD01-7D28-496D-B023-CA188B1E3032}

”Kapteinens fylte og panerte fiskeretter lages på prima fiskefiléter og henter inspirasjon fra klassiske hjemmelagde smaker. Våre sauser er laget på tradisjonelt vis med rene og fine råvarer. Så når folk spør hvordan vi lager
sausene bruker jeg å svare: ”akkurat som hjemme, bare med en større gryte”.
Peter Leveau, sjefskokk på Findus Prøvekjøkken

Slik tilbereder du

Best stekeresultat oppnås ved tilberedning i stekeovn.

I STEKEOVN 200°C
1. Varm stekeovnen til 200°C.
2. Legg de dypfryste rødspettene med den flate siden ned i en ildfast form, eller på bakepapir i en langpanne.
3. Stek rødspettene i 25-30 minutter til de har fått en gyllen farge. 24-30 min

I STEKEPANNE
1. Brun 2 ss margarin eller smør i en panne.
2. Legg rødspettene med den flate siden ned. Stek fisken på middels varme ca. 12-15 minutter.
3. Vend fisken og stek ytterligere 12-15 minutter på den andre siden.


Ingredienser

Rødspette 32 % (Pleuronectes platessa), mel (hvete-, ris-, mais-), rapsolje, vann, champignon 8 %, reker (4,5 %), ost, stivelse (hvete-, potet-, mais-), løk, melk, fløte, salt, hvetegluten, hvitvin, gjær, druesukker, myseprotein, dill, sitronjuice, sukker, krydder (bl a cayenne, muskat), persille og laurbærblad.

* Fisket i det nordøstlige Atlanterhavet


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 930kJ/260kcal
Fett 12 g
hvorav mettet fett 4.6 g
Karbohydrat 19 g
hvorav sukkerarter 1 g
Fiber 1.1 g
Protein 10 g
Salt 1.0 g

Lignende produkter

Se alle produkter