Del

Kapteinens Fylte Torsk med bacon og kremet saus

{799971DF-C362-45B5-A873-2168F6C66061}
Kott och Fisktimbaler

”Kapteinens fylte og panerte fiskeretter lages på prima fiskefiléter og henter inspirasjon fra klassiske hjemmelagde smaker. Våre sauser er laget på tradisjonelt vis med rene og fine råvarer. Så når folk spør hvordan vi lager
sausene bruker jeg å svare: ”akkurat som hjemme, bare med en større gryte”.
Peter Leveau, sjefskokk på Findus Prøvekjøkken

Slik tilbereder du



Ingredienser

Torsk* 38 % (Gadus morhua), hvetemel, melk, vann, rapsolje, bacon 2 % (svinekjøtt, vann, salt, rosmarinekstrakt, konserveringsmiddel: E250), fløte, purre, gulrot, hvetestivelse, mel (ris og mais), stivelse,
hvetegluten, salt, gjær, myseprotein, druesukker, pepper og muskat.
*Fisket i det nordøstlige Atlanterhavet (FAO 27) (Norskehavet)


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Næringsverdi 880kJ/210kcal
Fett 9.5 g
hvorav mettet fett 1.0 g
Karbohydrat 20 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Protein 11 g
Fiber 0.9 g
Salt 0.9 g.