Del
Del dette produktet

Kapteinens Fylte Torsk med bacon og kremet saus

{799971DF-C362-45B5-A873-2168F6C66061}

”Kapteinens fylte og panerte fiskeretter lages på prima fiskefiléter og henter inspirasjon fra klassiske hjemmelagde smaker. Våre sauser er laget på tradisjonelt vis med rene og fine råvarer. Så når folk spør hvordan vi lager
sausene bruker jeg å svare: ”akkurat som hjemme, bare med en større gryte”.
Peter Leveau, sjefskokk på Findus Prøvekjøkken

Slik tilbereder du

Best stekeresultat oppnås ved tilberedning i stekeovn

I STEKEOVN 200°C
1. Varm stekeovnen til 200°C.
2. Legg de dypfryste torskefiletene, med den flate siden ned i en ildfast form eller på bakepapir i en langpanne.
3. Stek torskefiletene i 25-30 minutter til de har fått en gyllen farge.  26-30 min

I STEKEPANNE
1. Brun 2 ss margarin eller smør i en panne.
2. Legg torskefiletene med den flate siden ned. Stek fisken på middels varme ca. 13-15 minutter.
3. Vend fisken og stek ytterligere 13-15 minutter på den andre siden.


Ingredienser

Torsk* 38 % (Gadus morhua), hvetemel, melk, vann, rapsolje, bacon 2 % (svinekjøtt, vann, salt, rosmarinekstrakt, konserveringsmiddel: E250), fløte, purre, gulrot, hvetestivelse, mel (ris og mais), stivelse,
hvetegluten, salt, gjær, myseprotein, druesukker, pepper og muskat.
*Fisket i det nordøstlige Atlanterhavet (FAO 27) (Norskehavet)


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Næringsverdi 880kJ/210kcal
Fett 9.5 g
hvorav mettet fett 1.0 g
Karbohydrat 20 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Protein 11 g
Fiber 0.9 g
Salt 0.9 g.