Del

Laks naturell

{6E3BD603-9780-4414-AF69-CCC509A213EA}
Lasagne

4 skinnfrie og renskårne fileter av laks

Slik tilbereder du

TIPS! Tin filetene langsomt i vakuumpakningen i kjøleskapet over natten, i ca 2 timer i rom/stuetemperatur eller i plastpose i kaldt vann i ca 20 minutter. 

I OVN (175°C)
Legg fisken i en smurt, ildfast form. Stek tinte/optøede fileter i ca 12-13 minutter, og frosne fileter i ca 22-25 minutter. 


I STEKEPANNE ELLER PÅ GRILL
Stek de tinte fileter i litt olje på middels varme i en stekepanne, eller på grill på aluminiumsfolie, i 4-5 minutter på hver side. Frosne fileter tar ca 8-10 minutter på hver side. For best resultat vend filetene flere ganger.
 


Ingredienser

Renskårne fileter av laks (Salmo Salar).
*Oppdrettet i Norge


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 960kJ/230kcal
Fett 17 g
hvorav mettet fett 2.3 g
Karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 0.0 g
Protein 20 g
Salt* 0.1 g
*Kun fra naturlig natriuminnhold i fisken
Inneholder 1,0 g Omega-3 per 100g