Del
Del dette produktet

Lettpanert Torsk Franske Urter

{FF18D1AC-D452-453E-A106-E411CA5CBC03}
Lasagne

KJØP NÅ

Sunt* og godt!  Vår serie med Lettpanert torsk er torskefileter dekket med tynn og sprø kavring. Med hele 70 % torsk, lavt innhold av salt og mettet fett er Lettpanert torsk et sunt* og smakfullt fiskemåltid som kan nytes med god samvittighet. Lettpanert torsk får du også med sitron og pepper. 

*Helsedirektoratet anbefaler i sine kostholdsråd å spise 300-450 gram ren fisk i uken

Slik tilbereder du

STEKEOVN 225°C 
(VARMLUFTSOVN 200°C)
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
 

 


Ingredienser

Renskårne fileter av torsk* 70 % (Gadus morhua), hvetemel, stivelse, vann, salt, rapsolje, timian, rosmarin, beriket hvetemel (kalsiumkarbonat), bakepulver (E450, E500, E503), gjær og druesukker.

*Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya).

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. Formet av sammensatte stykker av fiskefilet.


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 852kJ/204kcal
Fett 10 g
hvorav mettet fett 0.8 g
Karbohydrat 14 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Fiber 0.8 g
Protein 14 g
Salt 0.84 g