Del
Del dette produktet

Marinert laks med sitron og pepper

{7B472A98-95DB-49C2-82F9-24AB64540BC5}

Fra kalde, klare fjorder: Marinert laks med sitron og pepper

Slik tilbereder du

TILBEREDNING
TIPS! Tin de marinerte filetene i vakuumpakningen i kjøleskapet over natten, i romtemperatur 3-4 timer eller i plastpose i kaldt vann i 1-1½ time. Behold skinnet på ved steking og grilling. Det bidrar til å holde laksen sammen.

I OVN (200°C)
Legg fisken med skinnsiden ned i en smurt, ildfast form. Stek tinte fileter i ca. 12 minutter, og fryste fileter i ca. 22-25 minutter. 
 
I STEKEPANNE ELLER PÅ GRILL
Stek tinte fileter i litt olje på middels sterk varme i en stekepanne, eller på grill, i 5-6 minutter på hver side. Fryste fileter tar ca. 8-10 minutter på hver side. Ved grilling kan du gjerne legge fisken på aluminiumsfolie. For best resultat, vend filetene flere ganger.
 


Ingredienser

Renskårne fileter av laks* (Salmo Salar) med skinn 92%, vann, salt, krydder (bl.a hvitløk og paprika), sennepsfrø, sitron- og pepperekstrakt, sukker, løk og sitronolje.
*Oppdrettet i Norge


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 880kJ/230kcal
Fett 15 g
hvorav mettet fett3.0 g
Karbohydrat0.1 g
hvorav sukkerarter0.1 g
Fiber 0.2 g
Protein 18 g
Salt1.1 g
Inneholder 1,6 g Omega-3 per 100 g.

Anmeldelser

Hva våre kunder mener
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
 
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*