Del
Del dette produktet

Ørretfilet

{CE32743A-0AD2-4404-8A1E-BF14F1B4D98E}

4 skinnfrie og renskårne fileter av ørret.

Slik tilbereder du

TILBEREDNING
Tin filetene i vakuumpakningen i kjøleskapet over natten, i romtemperatur 3-4 timer eller i plastpose i kaldt vann i 1-1½ time.

I OVN 
Legg fisken i en smurt, ildfast form. Stek tinte fileter i ca. 12 minutter, og frosne fileter i ca. 22-25 minutter. 

I STEKEPANNEN ELLER PÅ GRILL
Stek tinte fileter i litt olje på middels sterk varme i en stekepanne, eller på grill, i 5-6 minutter på hver side. Frosne fileter tar ca. 8-10 minutter på hver side.
For best resultat vend filetene flere ganger

 


Ingredienser

Renskårne fileter av ørret.


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 940kJ/230kcal
Fett 16 g
hvorav mettet fett 3.9 g
Karbohydrat 0.1 g
hvorav sukkerarter 0.1 g
Fiber 0.0 g
Protein 20 g
Salt 0 g