Del
Del dette produktet

Pain au Chocolat

{EC21301B-A68D-4BE1-8B76-32C2B3516AC6}
Kanelbullar 12 st

Pain au chocolat er croissantens søte lillebror, og ble testvinner da VG prøvde ut produktnyheter i februar 2015. "En skikkelig snaddernyhet! Perfekt størrelse og fint balansert bakverk med sjokolade. Kun 85 kcal per stykk. Lettvint fra fryseren". skrev VG 22.02.2015. 

Slik tilbereder du

OVN 190ºC 
Plasser de frosne pain au chocolat slik at de ikke berører hverandre på en plate med bakekapir. Bak i 17-19 minutter i alminnelig ovn, eller 14-16 minutter i varmluftsovn.

 


Ingredienser

Hvetemel, vann, smør 16 %, sjokolade 11 % [sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgeringsmiddel (sojalecitin)], sukker, gjær, hvetegluten, egg, salt, fargestoff (betakaroten) og emulgeringsmiddel (E472e).

Kan inneholde spor av pekannøtter, hasselnøtter og mandel.



Næringsverdi per 100g

Energi 1440kJ/340kcal
Fett 17 g
hvorav mettet fett 10.3 g
Karbohydrat 40 g
hvorav sukkerarter 11 g
Fiber 2.5 g
Protein 6 g
Salt 0.9 g