Del

Pasta Carbonara

{42181695-3352-4FED-8490-3F3FC6012EFF}
Pasta Carbonara

Ingen er mer glad i god pasta enn italienere. Og knapt noen er mer glad i italiensk mat enn nordmenn! Dagens Middag Pasta Carbonara er basert på den klassiske italienske oppskriften med svinekjøtt, erter og champignon i en kremet ostesaus. Sunt, enkelt og smakfullt.

Slik tilbereder du

STEKEPANNE:
1. Varm olje eller margarin på stekepannen. 
2. Tilsett pastaretten og varm den ved middels varm i 5-7 minutter. Rør i retten av og til. 

MIKROBØLGEOVN (750 W)
1 porsjon 350 g, 6-7 min. 
Rør i retten når halve tiden har gått.
 


Ingredienser

Kokt pasta 44 % (vann, durumhvetemel), skummet melk, erter 5,6 %, røkt svinekjøtt 4,5 % (svinekjøtt, salt, glukosesirup, druesukker, krydderekstrakt [bl a løk]), ost, champignon 4 %, fløte, egg, maisstivelse, rapsolje, hvetemel, salt, krydder (bl.a. hvitløk), paprikapulver og krydderekstrakt.


Næringsverdi per 100g

Energi 540kJ/130kcal
Fett 4 g
hvorav mettet fett 2 g
Karbohydrat 17 g
hvorav sukkerarter 1.5 g
Fiber 1 g
Protein 5.5 g
Salt 0.8 g

Lignende produkter

Se alle produkter