Del
Del dette produktet

Pytt i panne med kjøttboller og tyttebær

{6B5BDD8D-8C2F-4A77-BFD3-4B1B0767F1DE}
Pytt i panne med kjøttboller og tyttebær

TIPS! LAG DIN EGEN SKAUPYTT

Stek litt sopp sammen med pytten og ha på en skvett fløte til slutt og surr dette sammen.

Slik tilbereder du

I STEKEPANNE

1. Ta en middels stor panne, sett varmen på fullt med 1 ss margarin.

2. Ha i retten når margarinen freser, og rør rundt av og til. Skru ned etter 2-3 min til middels varme.

3. Ferdig etter 8-9 min. Raskt og enkelt!

TIPS! LAG DIN EGEN SKAUPYTT

Stek litt sopp sammen med pytten og ha på en skvett fløte til slutt og surr dette sammen. 



Ingredienser

Potet forstekt 58% (potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker), løk 19%, kjøttboller 14% (vann, storfekjøtt, svinekjøtt, potet, fett fra storfe, potetmel, tørrmelk, kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), hvetefiber), tyttebær 5%, salt, krydder, (bl.a. muskat), sukker og kjøttbuljong.


Næringsverdi per 100g

Energi 536kJ/128kcal
Fett 4.6 g
hvorav mettet fett 1.4 g
Karbohydrat 18 g
hvorav sukkerarter 2.1 g
Fiber 1.2 g
Protein 3.0 g
Salt 0.8 g