Del
Del dette produktet

Pytt i panne med kjøttboller og tyttebær

{6B5BDD8D-8C2F-4A77-BFD3-4B1B0767F1DE}
Pytt i panne med kjøttboller og tyttebær

KJØP NÅ

Pytt i Panne er en velkjent tradisjonsrett, og tradisjonen tro har også Pytt i Panne Kjøttboller & Tyttebær ekstra gode poteter som hovedingrediens.

I kombinasjon med kjente og kjære norske kjøttboller, og hele, røde tyttebær, har vi laget et raskt, enkelt og godt hverdagsmåltid.

Slik tilbereder du

I STEKEPANNE

1. Ta en middels stor panne, sett varmen på fullt med 1 ss margarin.

2. Ha i retten når margarinen freser, og rør rundt av og til. Skru ned etter 2-3 min til middels varme.

3. Ferdig etter 8-9 min. Raskt og enkelt!

TIPS! LAG DIN EGEN SKAUPYTT

Stek litt sopp sammen med pytten og ha på en skvett fløte til slutt og surr dette sammen. 



Ingredienser

Potet forstekt 58% (potet, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker), løk 19%, kjøttboller 14% (vann, storfekjøtt, svinekjøtt, potet, fett fra storfe, potetmel, tørrmelk, kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), hvetefiber), tyttebær 5%, salt, krydder, (bl.a. muskat), sukker og kjøttbuljong.


Næringsverdi per 100g

Energi 536kJ/128kcal
Fett 4.6 g
hvorav mettet fett 1.4 g
Karbohydrat 18 g
hvorav sukkerarter 2.1 g
Fiber 1.2 g
Protein 3.0 g
Salt 0.8 g

Anmeldelser

Hva våre kunder mener
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*