Del
Del dette produktet

Pytt i panne med ost & smårettbacon

{A1268ED6-A7A9-4E8D-AAAD-9C09FC0DD698}
Pytt i panne med ost og smårettbacon

TIPS! LAG DIN EGEN COWBOY FROKOST!

Vil du ha en skikkelig cowboy frokost, lager du det enkelt ved å tilsette speilegg, pommes frites, og stekte pølser eller bacon. Topp det gjerne med ketchup.

Slik tilbereder du

I STEKEPANNE
1. Fres litt olje eller margarin i en stekepanne. 
2. Tilsett pytten og varm på middels sterk varme i 8-10 minutter. Rør om ofte. 

I MIKRO
1. Legg den dypfryste pytten på en tallerken eller i en skål med lokk. 
2. Varm på full effekt i 7-8 minutter. Rør om etter halve tiden. 
 


Ingredienser

Friterte potetbåter 56 % (poteter, rapsolje, stabilisator (difosfat) og druesukker), rød løk 12 %, rød paprika 11 %, smårettbacon 10 % (svinekjøtt 90 %, vann, potetmel, salt og antioksidant (ekstrakt av rosmarin)), Jarlsbergost 7,5 %, salt, sukker, kjøttbuljong (oksebuljong, salt, sukker, løk, løpstikke, rapsolje) og krydder.


Næringsverdi per 100g

Energi 560kJ/130kcal
Fett 6.0 g
hvorav mettet fett 2.0 g
Karbohydrat 14 g
hvorav sukkerarter 1.5 g
Fiber 2.0 g
Protein 5.5 g
Salt 0.8 g