Slik tilbereder du
1. Stek biffene i litt smør eller olje ved middels varme i 4-5 minutter på hver side.
2. Ta løken ut av posen og la den steke sammen med fisken de siste minuttene.
3. Kok gjerne ut pannen med ca 1 dl vann og litt soyasaus og lag sjy.
Ingredienser
Sei* 68 % (Pollachius virens), løk (18 %), hvetemel, vann, rapsolje, sitron fiber, salt, sukker, krydder og krydderekstrakt. *Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya). Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, så kan det forekomme noen bein.
Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen.
Allergener er uthevet i fet skrift.
Annet
Næringsverdi per 100g
Energi | 420kJ/100kcal |
Fett | 1.5 g |
hvorav mettet fett | 0.2 g |
Karbohydrat | 8.0 g |
hvorav sukkerarter | 1.5 g |
Fiber | 1.5 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.5 g |
Anmeldelser
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt
reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Avbryt