Del
Del dette produktet

Seibiff med løk

{F99020B8-DE4F-4F75-ADD5-E7AA834A217D}
30 Fiskpinnar Originalet

KJØP NÅ

Et smakfult alternativ for deg som er glad i panert fisk!

Slik tilbereder du

1. Stek biffene i litt smør eller olje ved middels varme i 4-5 minutter på hver side.

2. Ta løken ut av posen og la den steke sammen med fisken de siste minuttene.

3. Kok gjerne ut pannen med ca 1 dl vann og litt soyasaus og lag sjy.



Ingredienser

Sei* 68 % (Pollachius virens), løk (18 %), hvetemel, vann, rapsolje, sitron fiber, salt, sukker, krydder og krydderekstrakt. *Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya). Selv om vi har vært nøye med å fjerne fiskebein, så kan det forekomme noen bein.


Næringsverdi per 100g

Energi 420kJ/100kcal
Fett 1.5 g
hvorav mettet fett 0.2 g
Karbohydrat 8.0 g
hvorav sukkerarter 1.5 g
Fiber 1.5 g
Protein 14 g
Salt 0.5 g