Del

Spekesild

{842AB6E0-DFFA-4BE2-B344-5909746B51CB}
Saltsill

Fine sildefileter fra Nordsjøen. 

Slik tilbereder du

Tin filetene i posen i kaldt vann ca 10 minuter, i romstemperatur 1-2 timer, i kjøleskap 6-8 timer, eller i mikrobølgeovn på lav effekt ca 3-5 minuter. Filetene er klare til bruk direkte etter opptining. For mildere og mindre saltsmak, skyll filetene i kaldt vann. Spekesilden passer også perfekt til sursild.


Ingredienser

Renskårne sildefileter* uten skinn (Clupea harengus) 92 %, salt, sukker.
*Fisket i det Nordøstlige Atlanterhavet.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 780kJ/180kcal
Fett 13 g
hvorav mettet fett 3.1 g
Karbohydrat 2 g
hvorav sukkerarter 2 g
Fiber 0 g
Protein 15 g
Salt 5.9 g