Del
Del dette produktet

Steketorsk

{1F2B24B9-908F-4A5D-B3BE-6E44A98A1543}

En norsk middagsklassiker – torskefileter med deilig og sprø panering!

Slik tilbereder du

I stekepanne.
Stek den dypfryste steketorsken i 1 ss margarin eller olje ved middels sterk varme i 7-9 minutter. 
Vend fisken av og til.
 


Ingredienser

Renskårne fileter av torsk* (Gadus morhua) 64 %, hvetemel, vann, salt, gjær, paprika, svartpepper og gurkemeie.
Saltinnhold: 0,6 %.


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

MSC-sertifisert fisk

Næringsverdi per 100g

Energi 560kJ/130kcal
Fett 0.5 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Karbohydrat 18 g
hvorav sukkerarter 0.2 g
Fiber 1.0 g
Protein 14 g
Salt 0.2 g