Del
Del dette produktet

Torsk

{C09ED91A-298C-4F30-B9CF-4F61E7908420}

2-5 beinfrie torskefileter

Slik tilbereder du

I kjele:

Legg fiske i mye kokt, saltet vann, slik at det dekker over fisken.
La fisken ligge i vannet til den er hvit, ca. 5-7 minutter for opptinte fileter, eller 9-10 minutter for halvtinte biter.

I stekepanne:
Smelt smør eller margarin og stek på svak varme i 6-8 minutter for fileter, og 12-14 minutter for biter.  

 


Ingredienser

Beinfrie torskefileter


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 310kJ/75 kcal
Fett 0.7 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 17 g
Salt* 0.1 g.
* kun fra naturlig natriuminnhold i fisken