Torsk Big Pack

{65DB1C81-A9DB-4911-B272-0E132A0F314B}
Teriyaki Beef

FINDUS FILETER AV TORSK er fisk av høy kvalitet med ren smak fra et friskt ishav. For å beholde den fine kvaliteten og det saftige kjøttet, blir fisken vår raskt nedfryst etter at den er fanget. Torsk er en populær fisk som hele familien liker. Med sin milde og gode smak er dette en utmerket fisk som passer både til hverdagen og til helgen. Prøv å servere saftige, stekte fiskefileter med vår smaksrike potetstappe og grønnsaker som tilbehør. Så skal du se at du får en ny hverdagsfavoritt.

Slik tilbereder du

TIPS!  Vi anbefaler at du tiner fisken langsomt i romtemperatur i ca. 1 time. Du kan også tine den langsomt i kjøleskapet over natten. Dersom du trenger å tine fisken raskt, legg forpakningen i vannbad i ca. 15-20 minutter.

STEKPANNE
Vend de tinte filetene i en blanding av mel, salt og pepper. Brun smør eller margarin og tilsett litt olje. Stek filetene på middels varme i ca. 6-7 min. Vend filetene etter halve tiden.

KJELE
Legg de dypfryste filetene i kokende vann som er tilsatt litt salt. Vannet skal bare dekke fisken. La fisken ligge å trekke i vannet i ca. 9-10 min til fiskekjøttet er blitt hvitt og fisken er ferdig.

OVN
Legg de tinte filetene i en ildfast form eller på bakepapir på en stekeplate. Sett fisken i varmluftsovn på 150ºC i 13-15 minutter eller stekeovn på 175ºC i 16-18 minutter.
 


Ingredienser

Fileter av torsk


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 310kJ/75 kcal
Fett 0.7 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 17 g
Salt* 0.3 g.
* kun fra naturlig natriuminnhold i fisken