Del

Torsk Gourmet ekstra store

{236DF188-9E74-48DE-9E69-2CEE3D797946}
Teriyaki Beef

GOURMET ER EN SERIE FISKEPRODUKTER FRA FINDUS som består av kun den beste delen av fisken, og er for deg som er ekstra glad i god mat. Gourmet består av håndfileterte ryggfileter – de stykkene fra fisken som har best smak og konsistens. Fisken fryses ned umiddelbart etter filetering for å bevare næringsstoffene og den gode kvaliteten. Filetene er selvsagt skinn- og benfrie.

Slik tilbereder du

KJELE
Legg de dypfryste fiskestykkene i kokende vann tilsatt salt. Vannet skal akkurat dekke fisken.  La fisken trekke i 14-15 minutter, til fiskekjøttet blir hvitt. Da er fisken ferdig.    

STEKEPANNE 
Tin filetene. Vend dem deretter i sammenpisket egg/melk og deretter i hvetemel/griljeringsmel tilsatt salt og pepper. Stek filetene forsiktig i smør eller olje på middels varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Du kan også steke filetene uten å panere dem.    
                 
MIKRO (750 W)
Legg de dypfryste fiskestykkene på et fat som er egnet for mikrobølgeovn. Dekk med lokk eller plastfolie. Kok fisken i 7-9 minutter. 
 


Ingredienser

Fileter av torsk


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 310kJ/75 kcal
Fett 0.7 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 17 g
Salt* 0.1 g.
* kun fra naturlig natriuminnhold i fisken