Del
Del dette produktet

Våre utvalgte rotgrønnsaker

{FF72A4AF-0162-4D6C-AAD2-2D071FF9242F}
Våre utvalgte

VÅRE UTVALGTE ROTGRØNNSAKER - PERFEKT TIL PINNEKJØTT, JULEPØLSE OG KALKUN

Med Våre Utvalgte rotgrønnsaker lager du en deilig rotstappe på kort tid. Ingen kutting, bare kok opp, stapp og smak til - enklere blir det ikke!

Våre Utvalgte rotgrønnsaker er høstet på sitt beste, kuttet og fryst raskt ned for å beholde best smak og kvalitet. 

Slik tilbereder du

ROTSTAPPE

  1. Kok opp vann i en kjele.
  2. Ha i grønnsakene og kok til grønnsakene er møre, ca. 10 min.
  3. Stapp med en stapper eller stavmikser.
  4. Smak til med litt smør, salt og pepper.

 

SMØRDAMPEDE ROTGRØNNSAKER

  1. Ha grønnsakene og en klatt med smør i en kjele.
  2. Hell over litt vann så det dekker bunnen av kjelen.  
  3. Kok opp, rør om, og la de småkokes møre under lokk i ca. 4min. Dryss over litt flaksalt ved servering.

 

OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER

  1. Forvarm ovnen til 250 grader.
  2. Ha grønnsakene i en ildfastform, gjerne sammen med litt nøytral olje.
  3. Plasser formen på en rist i ovnen og la de steke i 25-30 minutter. Vend på grønnsakene hvert 10. minutt.  

Husk at effekten kan variere fra ovn til ovn – prøv deg frem.

 

 


Ingredienser

Gul, rød og oransje gulrot, pastinakk og persillerot.


Annet

 

Næringsverdi per 100g

Energi  130kJ/30kcal
Fett 0.2 g
hvorav mettet fett 0.06 g
Karbohydrater 4 g
hvorav sukkerarter 1.5 g
Kostfiber 3.5 g*
Protein

1.5 g

Salt 0 g

Anmeldelser

Hva våre kunder mener
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
 
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*