Fish & Crisp med søtpotetbåter

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Moderne vri på klassikern Fish & Chips!

Hva med å prøve en moderne vri på klassikeren Fish & Chips? Bytt ut chipsen på søtpotetbåter og server med en herlig og grønn ertepure. Dette er en sikker vinner for hele familien!

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke
 
Fish Crisp Gourmetfileer
2 
stk
 
søtpoteter
1 
ss
 
olivenolje
Sitronbåter
Salt og pepper
Ertepuré:
1 
ss
 
hakket mynte (evt. basilikum)
1 
ss
 
sitronsaft
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Skjær opp søtpotetene i båter, eller staver om du foretrekker det. Legg utover et stekebrett med bakepapir (spar litt plass til fisken på den ene siden av brettet). 

  2. Drypp litt olivenolje over søtetpotetbåtene og ha på salt og pepper. 

  3. Stek søtpotetbåtene på 180°C i 20 minutter (eller ca.10 minutter for staver). Ta stekebrettet ut av ovnen og legg på fisken. Sett stekebrettet tilbake i ovnen og skru opp temperaturen til 225°C. Stek videre i 18-20 minutter. 

  4. Kok opp vann i en kjele og ha i ertene. Kok i et par minutter og hell av vannet. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med mynte, sitronsaft, salt og pepper. 

  5. Server den sprø fisken med søtpotetbåter, ertepuré og sitronbåter. Skvis sitron over fisken og nyt den gode smaken! 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften