Biff med stekte grønnsaker og ølsaus

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
stk
 
biff
 
á 180 gr
1 
dl
 
øl
2 
ss
 
olje
2 
stk
 
sjalottløk
1 
ss
 
saltredusert soyasaus

Slik gjør du

  1. Kvern grovmalt pepper på biffen.
  2. Stek den i olje i 2 minutter på hver side på middels sterk varme, slik at den får en fin brun stekeskorpe.
  3. Ha i finhakket sjalottløk og fres til det blir gyllent.
  4. Hell over soyasaus og øl, og la det surre litt sammen.
  5. Legg alt i en ildfast form i forvarmet ovn på 120°C.
  6. Mens kjøttet hviler i ovnen steker du Perfekt Til Kjøtt etter anvisning på pakken.

Serveringstips

Server gjerne med ovnsbakte poteter.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften