God Gammeldags Fiskesuppe med torsk og laks

God Gammeldags Fiskesuppe med torsk og laks
Fiskesuppe med torsk og laks. En delikat og hurtig middagsrett. Tradisjonell norsk oppskrift med store fiskebiter.

Slik tilbereder du

KJELE
1. Kok opp 2 dl melk. 
2. Tilsett innholdet i posen.
3. Rør forsiktig i suppen under oppkoking i 2-3 min.

Tips: For mer kremet suppe erstatt 1 dl melk med 1 dl fløte.

 



Ingredienser

Vann, torsk* 10 % (Gadus morhua), laks** 8 % (Salmo salar), pastinakk 7,8 %, løk 6,9 %, gulrot 4,4 %, fløte, selleri 4,4 %, skummetmelkepulver, potet, gressløk, smør, maisstivelse, fiskebuljong (fiskepulver, salt, maisstivelse, løkpulver, solsikkeolje, laurbær, pepper, svoveldioksid), salt, sitronkonsentrat, sukker og hvitpepper.


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 350kJ/100kcal
Fett 4.5 g
hvorav mettet fett 2.3 g
Karbohydrater 5.5 g
hvorav sukkerarter 3.5 g
Fiber 1 g
Protein 5 g
Salt 0.8 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*