Torskegrateng med fullkornsmakaroni

Torskegrateng med fullkornsmakaroni

Torskegrateng med fullkornsmakaroni

Torskegrateng med fullkornsmakaroni inneholder 50% hvit fisk. I tillegg inneholder den sunn fullkornsmakaroni. Fiskegratengen er merket med Nøkkelhull – en offentlig merkeordning som skal gjøre det lettere å velge sunnere matvarer. Se noen av våre oppskrifter nedenfor på godt og sunt tilbehør.

Nå får alle noe de liker – og du får god samvittighet! Findus Matlyst er en serie næringsrike middagsprodukter som er lette å lage og lette å like for hele familien. Du får den gode følelsen, og garantert spørsmål om å servere fisk flere ganger i uken! God middag!

PS: Visste du at Helsedirektoratet anbefaler i sine kostholdsråd å spise 300–450 gram ren fisk i uken hvorav minst 200 gram er fet fisk? Findus Torskegrateng er rik på proteiner og en kilde til viktige næringsstoffer som jod, selen og omega-3.

 

Slik tilbereder du

I OVN 225ºC 35-40 min

I VARMLUFTSOVN 225ºC

Stek fiskegratengen på rist midt i ovnen, og la den hvile et par minutter før du serverer den. Steketid kan variere fra ovn til ovn. Sjekk at gratengen er gjennomvarm før servering.Ingredienser

Torsk 50% (Gadhus morhua), vann, egg, fløte, fullkornsmakaroni 4% (fullkornmel av durumhvete (55%), mel av durumhvete), rapsolje, stivelse, kavring (hvetemel, salt, gjær, sukker), salt, sitronkonsentrat, parmesanost, grønnsakspulver, krydderekstrakt (bl.a. løk) og krydder (bl.a. muskat).
 


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

MSC sertifisert fiskNøkkelhullsmerket

Næringsverdi per 100g

Energi 520kJ/124kcal
Fett 5.8 g
hvorav mettet fett 1.5 g
Karbohydrat 8 g
hvorav sukkerarter 0.3 g
Fiber 0.4 g
Protein 10.0 g
Salt 0.8 g
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
  • Nydelig fiskegrateng
    Denne fiskegratengen med torsk er bare helt fantastisk. Den inneholder hele 50% torsk, noe som er veldig fint. Fullkornsmakaroni er også et pluss, når det gjelder sunnhetsgraden.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.
  • I love it
    Really love it.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.