Torsk

Torsk

Naturell torskefileter fra MSC-merket fisk. Torsk har hvitt, magert kjøtt. Torskefiletene egner seg godt til å stekes – med eller uten panering. De kan også kokes, eller hvorfor ikke dele opp i biter og server med pasta? Finn inspirasjon blant våre oppskrifter. 

Slik tilbereder du

Kokt torsk:

Legg torskefiletene i mye kokt, saltet vann, slik at det dekker over fisken.
La fisken ligge i vannet til den er hvit; ca. 5–7 minutter for opptinte fileter, eller 9–10 minutter for halvtinte biter.

Stekt torsk:
Smelt smør eller margarin og stek på svak varme i 6–8 minutter for fileter, og 12–14 minutter for biter.  

 


Ingredienser

Beinfrie torskefileter


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.



Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 310kJ/75 kcal
Fett 0.7 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 17 g
Salt* 0.1 g.
* kun fra naturlig natriuminnhold i fisken
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*