Torsk Gourmet ekstra store

Torsk Gourmet ekstra store
GOURMET er en serie fiskeprodukter fra Findus som består av kun den beste delen av fisken, og er for deg som er ekstra glad i god mat. Her får du torskeloin – håndfileterte ryggfileter – de stykkene fra fisken som har best smak og konsistens. Torskeloinen fryses ned umiddelbart etter filetering for å bevare næringsstoffene og den gode kvaliteten. Filetene er selvsagt skinn- og benfrie. Disse ekstra store filetene er utmerket til å lage lettsaltet torsk av, eller smørsteke. Få idéer blant våre oppskrifter – du kan se et par forslag nederst på siden.

Slik tilbereder du

KJELE
Legg de dypfryste fiskestykkene i kokende vann tilsatt salt. Vannet skal akkurat dekke fisken. La torskeloinen trekke i 14-15 minutter, til fiskekjøttet blir hvitt. Da er fisken ferdig.    

STEKEPANNE 
Tin filetene. Vend dem deretter i sammenpisket egg/melk og deretter i hvetemel/griljeringsmel tilsatt salt og pepper. Stek filetene forsiktig i smør eller olje på middels varme i ca. 3-4 minutter på hver side. Du kan også steke filetene uten å panere dem.    
                 
MIKRO (750 W)
Legg de dypfryste fiskestykkene på et fat som er egnet for mikrobølgeovn. Dekk med lokk eller plastfolie. Kok fisken i 7-9 minutter. 
 


Ingredienser

Fileter av torsk


Sammensetningen av ingredienser i produktet kan bli endret, les derfor alltid ingredienslisten på pakningen. Allergener er uthevet i fet skrift.Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 310kJ/75 kcal
Fett 0.7 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Karbohydrat 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 0 g
Protein 17 g
Salt* 0.1 g.
* kun fra naturlig natriuminnhold i fisken
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
Din anmeldelse
Anmeld produktet
*
*
Dersom din tilbakemelding gjelder en reklamasjon, og ikke en anmeldelse av produktet, vennligst benytt vårt reklamasjonskjema.