Bærekraft som faller i god jordBærekraft som faller i god jord

Interessen for hva vi spiser og hvor maten kommer fra har aldri vært større. I takt med at flere blir mer bevisste på hva de spiser, stilles også høyere krav til oss som næringsmiddelselskap, noe vi ser på som svært positivt. Vi har alle et felles ansvar for vår helse, vår planet og vårt nærmiljø.

Gjennom økt engasjement og tøffere krav kan vi sammen skape forandring. Det er her vår størrelse spiller en rolle – vi har kraften til å kunne påvirke.

Bærekraftig utvikling

Bærekraft er ikke nytt for oss. Helt siden 1941 har vi utviklet sunn mat med miljøet og fremtiden i fokus. Samtidig er vi bevisste på at vi ikke kan lene oss tilbake og være fornøyde.

Bærekraft er en av våre kjerneverdier, og vi er fast bestemt på å ta vårt ansvar for å drive utviklingen mot en enda grønnere fremtid. Dette stiller høye krav til oss som bedrift, men det er også krav vi virkelig ønsker å leve opp til.

Bare gjennom å ta vårt ansvar kan vi skape langsiktig bærekraft – ikke bare for oss som bedrift, men for deg som forbruker, og for vår planet. Vi kommer aldri til å slutte å tilby produkter som er sunne, miljøvennlige og som gjør godt våre for hverdagen og for fremtiden.

 

VI GJØR LIVET
BEDRE MED
GOD & BRA MAT!

HVA GJØR VI?

 

VI TILBYR ET SMARTERE VALG

Når du velger fryst mat hjemme, så reduserer du matsvinnet ditt med opptil 47%.

grønnere mat

VI TILBYR GRØNNERE MAT

Grønnsaker og vegetariske retter står for 45% av vår totale portefølje, og gjennom videre økt innovasjon og tilgjengelighet skal vi gjøre alt vi kan for å inspirere folk til å spise mer grønt.

vi stiller krav til friskere hav

VI STILLER KRAV TIL FRISKERE HAV

Blant de første i Norge med MSC-miljømerket fisk & 100% MSC-sertifisering av all villfanget fisk i Findus dagligvare. 
bærekraftsrapport

BÆREKRAFTSRAPPORT

Vi publiserte vår første bærekraftsrapport for Findus Norge i 2014.

Rapporten for 2017 er vår første bærekraftsrapport etter at Findus ble overtatt av Nomad Foods i 2015.