Ingredienser
100
gr
tørket byggryn
1
liten
finhakket løk
1
stk
vårløk
100
gr
fetaost
1
stk
lime
1
ss
olivenolje
salt
pepper
Slik gjør du
- Kok byggryn etter anvisningen på pakken.
- Finhakk løken og skjær opp vårløken.
- Skjær fetaosten i biter.
- Når det er igjen 2-3 minutter av koketiden til byggrynene heller du oppi ertene, og koker alt ferdig sammen. Hell av vannet.
- Ha løken og fetaosten sammen med ertene og byggrynene over i en bolle. Ha i hakket persille og skvis over saften fra en lime. Smak til med salt og pepper.
Serveringstips
Bruk de urtene du liker! Her passer både timian, oregano, basilikum eller mynte! For en vegansk variant, bytter du ut fetaost med en ost med vegetabilsk løpe.
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften