Ingredienser
1
pose
erte og bønnemix
1
ss
olivenolje
1
fedd
hvitløk
1–2
ts
hakket chili
1
ss
hvit balsamicoeddik
1
stk
lime
(saft og revet skall)
salt og pepper
Slik gjør du
- I en bolle, bland sammen dressingen av olivenolje, balsamico, saft og skall av lime, hakket hvitløk og chili, og salt og pepper.
Ta bønnemiksen ut av fryseren.
Finhakk chili og hvitløk, og riv skallet av limen.
Hell bønnemiksen over i en ildfast form eller stekepanne, og bland inn dressingen.
Varm på svak–middels temperatur like før servering.
Serveringstips
Denne lune erte- og bønnesalaten er raskt, enkelt og godt tilbehør til grillmat, enten det er fisk, kjøtt eller kylling på menyen. Du finner flere oppskrifter til inspirasjon nedenfor.
Oppskriften er også passende for vegetarianere og veganere.
Har du ikke hvit balsamico? Du kan bruke vanlig balsamico eller eplecidereddik i stedet for. Alternativt kan du bruke vanlig eddik 5 eller 7 % utrørt med litt sukker (0,5 ts sukker til 1 ss eddik).
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften