Del
Del denne oppskriften

Fish & Crisp med Chippy Chips og ertepuré

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Vanskelighetsgrad

Crispy, delicious, and surprisingly easy!

Lag et ekte britisk og superdigg måltid - Findus har alt du trenger, klart i frysedisken. Med Fish & Crisp, Chippy Chips og Våre utvalgte erter kan du trylle frem en skikkelig hverdagsfest på en halvtime. Have a nice dinner!

'
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader. 
  2. Legg friesene utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken. 
  3. Fres sjalottløk i en kjele med litt smør til løken blir blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper. 
  4. Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille.
  5. Server den sprø fisken sammen med chips, ertepuré og remulade, og nyt!
Serveringstips

Server med sitronbåter, som skvises over den fisken, og litt ketchup eller sweet chili-saus. 

Del
Del denne oppskriften