Fish & Crisp med Chippy Chips og ertepuré

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Fish & Crisp med Chippy Chips og ertepuré

Crispy, delicious, and surprisingly easy!

Lag et ekte britisk og superdigg måltid - Findus har alt du trenger, klart i frysedisken. Med Fish & Crisp, Chippy Chips og Våre utvalgte erter kan du trylle frem en skikkelig hverdagsfest på en halvtime. Have a nice dinner!

Se flere oppskrifter og tips her!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
pakke 
Fish  Crisp Gourmetfileer
1 
pakke 
Chippy Chips - Findus Farm
2 
stk 
sjalottløk
majones
agurkmiks
hakket persille

Slik gjør du

  1. Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 grader. 
  2. Legg friesene utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet når det er 6-8 minutter igjen av steketiden til fisken. 
  3. Fres sjalottløk i en kjele med litt smør til løken blir blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper. 
  4. Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille.
  5. Server den sprø fisken sammen med chips, ertepuré og remulade, og nyt!

Serveringstips

Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Bruk gjerne også litt ketchup eller sweet chili-saus.