Ingredienser
Salatmiks som hjertesalat, babyleaf, romanosalat
1/2
stk
granateple
50
gr
parmesan
1
dl
majones
1
dl
lettømme
1
fedd
hvitløk
Frisk dill
Dijonsennep
Sitron
2.5
dl
Salt og kvernet pepper
Slik gjør du
- Stek fisken etter anvisning på pakken.
Vask salaten og riv den i biter.
- Lag en dressing med majones, lettrømme som smakes til med 1 fedd finhakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper og frisk hakket dill. Bland dette sammen med salaten og legg den opp på et fat.
- Bryt den stekte fisken i mindre biter og topp salaten med revet parmesan og granateplekjerner.
Serveringstips
Hjemmelaget aioli lager du slik:
3 eggeplommer, 2 dl nøytral olje i tynne stråle inn i eggene i en miksmaster.
Smak til med litt hakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, revet parmesan og eventuelt mere salt. Tynnes ut med litt vann hvis den er for tykk!
3 eggeplommer, 2 dl nøytral olje i tynne stråle inn i eggene i en miksmaster.
Smak til med litt hakket hvitløk, dijonsennep, sitronsaft, revet parmesan og eventuelt mere salt. Tynnes ut med litt vann hvis den er for tykk!
Sprøstekt bacon som ekstra topping passer utmerket i denne salaten!
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften