Fish & Crisp nuggets med en frisk salat

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Fish & Crisp nuggets med en frisk salat

Sprø fisk og en en frisk salat

Fish & Crisp nuggets er skikkelige sprø og gode nuggets! Server med en frisk salat for en enkel, sunn og god middag!

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

1 
liten pose blandet salat
1 stk 
gulrot
10stk 
cherrytomater
1/2 stk 
granateple
salt og pepper
noen dråper limesaft
Friske urter (f.eks. persille eller basilikum)
1,5 
dl 
majones
1 ts 
sriracha

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader. Fordel Nuggets utover et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen i ca. 12 min. i varmluftsovn eller ca. 14 min. med over- og undervarme. 

  2. Kutt cherrytomater i to. Bruk en potetskreller eller ostehøvel til å skjære opp strimler av gulrot. Ha i en bolle med blandet salat. 

  3. Rens granateple og ha over salaten. Skvis over litt lime og ha på et lite dryss salt og pepper. Topp gjerne med friske urter. 

  4. Rør sammen majones og sriracha til en chilimajones. Smak deg frem med mengden sriracha. 

  5. Server nuggets med den friske salaten og chilimajones, og nyt!

Serveringstips

Bruk de salatgrønnsakene du liker, og det du har liggende i kjøleskapet. Server gjerne i en wrap!