Ingredienser
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 225°C (varmluft). Stek den dypfryste fisken på en stekeplate med bakepapir midt i ovnen, i 14-15 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
Kok bulgur (eller ris, byggryn eller couscous) etter anvisning på pakken, ha gjerne i en buljongterning for mer smak.
Kok opp vann i en kjele og ha i hele posen med erter. Kok i 2-3 minutter. Ta ut ca. 1/3 av ertene og sett til side (til bulgursalaten).
Ha matfløte, kyllingfond/buljong og chili i kjelen sammen med resten av ertene. Gi et oppkok og kjør jevnt med en stavmikser.
Finsnitt rødkål og kutt opp vårløk. Bland inn i bulguren og tilsett ertene du satt til side tidligere. Smak til med salt, pepper og evt. litt sitronsaft.
Server den lune bulgursalaten med crispy rolls og ertesaus. Pynt med avokadoskiver og topp gjerne med pinjekjerner - håper det smaker!
Serveringstips
Har du ikke rødkål kan du bruke vanlig kål eller gulrot.