Fiskegrateng med tomater og basilikum

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Fiskegrateng med super-raskt tilbehør

Lyst på noe nytt ved siden av fiskegratengen? Server den med en frisk tomatsalat!
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Tomater (gjerne cherrytomater)
Basilikum

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 225ºC. Stek den dypfryste fiskegratengen på rist midt i ovnen i 35-40 minutter (45 min. med over- og undervarme). La gratengen hvile noen minutter før servering. Husk at varmen kan variere fra ovn til ovn - prøv deg fram med din ovn.

  2. Mens fiskegratengen hviler på benken, kutter du tomater. Bland tomater og basilikum. Gjerne ta i litt salt og pepper.

  3. Til slutt drysser du over litt basilikum over fiskegratengen. Server og nyt!

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften